Ut ur dimman – Del 1

Nu jäklar i min lilla låda är första starroperationen gjord! Yeey!

Är ljuskänslig och lite öm och svullen, det skaver och synen är fortfarande lite off, men det beror nog mest på att styrkan i glasen i mina glasögon är helt uppåt väggarna nu. Men oj vad det känns skönt att den gråvita dimridån är borta.

Själva operationen var intressant. Kan tänka mig att man kan likna det lite som att vara hög på LSD. Häftiga pulserande färger och ljusfenomen, lite hippiekänsla sådär..haha 🙂  Det var egentligen bara ljudet och trycket mot ögat som var lite obehagligt. Den unga kvinnliga polska läkaren var fenomenal och mycket trevlig, ja samtlig personal på Specialist Läkarhusets ögonklinik Capio Medocular är kanonbra. Och vilket superfint ställe….wow! Jag ska tillbaks på återbesök och kontroll redan om två veckor, och jag hoppas verkligen att jag även får operera mitt andra öga där så småningom.

Nu är jag ordinerad två olika sorter av ögondroppar, de reguljära dropparna som ska tas 3 ggr/dag i 6 veckor, samt specialdroppar för diabetiker, också 3 ggr/dag i en vecka. Det enda som är lite frustrerande är att jag måste vänta med att prova ut nya glasögon tills båda korpgluggarna är läkta och friska.

Hur som helst är jag nöjd och glad, men 25 mils bilresa har satt sina spår. Rygg, nacke och ben illvärker, så det får nog bli ett par smärtstillande till kvällsfikat…yummy..

Hoppas att ni också haft en bra start på veckan gorumpor….Vi hörs…

Kram / Marianne

Ljuskänslig eller bara supercool..?  Hmm… 😛
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s