Viktigt möte!

Hej på er!

Hoppas ni har en avkopplande och mysig söndag. Själv var jag uppe före tuppen i morse p.g.a. värk…som vanligt. Men efter medicinering och x antal koppar kaffe känns livet en aning lättare.

Ska göra ett försök att plocka av äppelträdet i dag innan allt förvandlas till fallfrukt. Konstigt att äpplena överhuvudtaget hänger kvar som det stormade igår…Lite synd faktiskt, hade ju varit bekvämt att bara kunna skyffla upp dem från gräsmattan liksom..haha..

Men skämt åsido, det är faktiskt bra att få böja och sträcka på sig lite, blir ju ungefär som ett träningspass. Det negativa är att värken blir så mycket värre ett tag efteråt…och det är ju måndag och ny arbetsvecka imorgon. Har en tid hos min reumatolog på torsdag vilket känns skönt då jag upplever att värken och orörligheten blivit sämre trots medicinering + sprutor. Men bortsett från det känns livet ganska bra just nu, ingen höstdepression i sikte….än i alla fall…

Däremot har jycken hamnat i något av en livskris. Han har nämligen hört talas om det här med tiggeriförbud och är mycket bekymrad över hur detta kommer att påverka hundlivet….

Härmed förklarar jag mötet öppnat….VOFF!

 

Så därför är jag nu tvungen att avsluta detta inlägg eftersom han kallat till krismöte vid köksbordet…

 

Ha det så bra så länge sötnötter…………See Ya!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s