Fri-Yay!

Hej snödroppar!

Äntligen helg igen! Tänk att det är lika jäkla härligt när den dyker upp varje vecka. Två hela dagar för vila och återhämtning…med avbrott för nödvändiga hemnära tjänster då förstås…suck…Det man inte orkar ta itu med under veckokvällarna sparas ju tyvärr ihop till helgerna.

Har trots ackumulerade hushållssysslor tänkt att åka upp till torpet för att kratta löv och vårstäda lite i helgen. Göra en heldag med förmiddagsfika och eftermiddagsgrillning, men det beror naturligtvis på vädret. Krämporna kan ju i och för sig också sätta käppar i hjulet, men blir det bra väder kan man ju åtminstone njuta av solsken och förtäring och glömma det där med kratta och skurmopp. Är i stort behov av att byta miljö och bryta mönster känner jag. Det har gått för mycket rutin i dagar och veckor under vårvintern, och det skapar en särskild sorts trötthet, jag skulle nästan kunna kalla det för lätt apati.

Har egentligen inte så mycket att skriva om för tillfället, ville mest bara kika in och önska er en trevlig helg, och hjälp mig nu att hålla tummar och tår för att det äntligen ska bestämma sig för att bli vår på riktigt någongång….

P o K ❤

(Psst…har lagt in ett nytt recept här som jag tänkte prova i helgen om grillningen skiter sig. Baconlindad, ostfylld kycklingfilé…Yum!).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s