Kooperativ incident…

Jomensåatte….då har man ställt till en liten pinsam scen mitt i allmänheten då, närmare bestämt på COOP precis i eftermiddagsrusningen då alla har brådis att inhandla middagsingredienserna inför helgen.

Jag är också på väg in i butiken, lite tankspridd och långsam sådär, och tydligen med noll utstrålning för de där rackarns grindarna man måste igenom tvärstänger mitt framför näsan (ja, eller knäna då) på mig.

Grabben bakom mig får inte stopp på förtifemmorna och plötsligt har jag hans front kletad mot min bakdel och hans andedräkt i nacken (vid ett annat tillfälle och någon annanstans hade detta varit en helt annan upplevelse ….just sayin’).

Till saken hör att han håller en burk Red Bull i handen som råkar skvalpa över lite på konsumgolvet. Jag känner mig klumpig och dum och utbrister glatt, liksom för att lätta på den spända stämningen lite: ”Visst ja, jag är ju portad på det här stället!”.

Grabben bakom min rygg som precis tagit en rejäl klunk av sin medhavda dryck sprutskrattar mig rakt i nacken och jag har nu en kletig mix av Red Bull och dräggel i mitt nyfriserade hår och sakta rinnande nerför nacken innanför kragen…..

Kön som bildats bakom grinden består nu av människor som försöker se neutrala ut genom att fästa blicken var som helst utom på oss därframme. Som tur är viftar äntligen någon klipsk individ med handen vid sensorn och grinden öppnas och jag föses framåt av den stressade kön.

Jag tror att Red Bull faktiskt ger en vingar, för jag liksom flög fram som en fuktskadad fiskmås till hyllan med pappersnäsdukar……

Trevlig helg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s